No Picture

Produsele magazinului web

22 august 2017 admin 0
BarShaker.ro

In orice sezon ne place, sa savuram bauturi gustoase, fie vorba de cafea sau de diferite bauturi alcoolice sau cocktailuri. Pentru prepararea acestora insa avem nevoie de ustensile. Pe pagina web BarShaker.ro puteti gasi tot ce aveti nevoie in acest scop.

Ustensile, accesorii, echipamente bar, pahare, shaker-uri, precum si decoratiuni interioare si produse de intretinere. Utilizarea paginii web este foarte simpla, demersul comenzii la fel, iar in cazul unei comenzi peste suma de 199 RON livrarea este gratuita in toata tara. Intre gama larga de produse de pe pagina BarSha

http://stickere.net/

Vizitati cu incredere pagina Stickere!

25 aprilie 2017 admin 0

Ambianta locuintei povesteste mult despre noi. Fiecare om are o personalitate anume, care este reflectat prin culorile, formele folosite in camerele unde sta zi de zi. Vizitand site-ul stickere.net, vom gasi multe idei pentru a decora apartamentul dupa imaginatia noastra. Nu este nevoie de o investitie mare, doar de un pic de imaginatie si creativitate. Pe stickere.net se comercializeaza autocolanti de perete, frumoase si inedite pentru a impodobi un perete gol. Stickerele decorative se folosesc mai ales pentru decorarea camerei copiilor.

Siropuri pentru bar

Siropuri pentru bar comandate online

22 aprilie 2017 admin 0

Siropuri Monin sunt probabil cele mai cautate siropuri pentru bauturi calde sau reci. Se poate comanda online, intr-o gama larga si variata, pentru placul tuturor. Siropuri pentru bar de la firma Monin au pret prietenos, accesibil pentru toti. Accesand site-ul Barshaker, vom gasi mai multe tipuri. Printe siropuri pentru bar trebuie sa amintim siropul Blue Curacao. Are o culoare albastra, intensa, ideal pentru prepararea cocktail-urilor spectaculoase. Are un gust usor amaruie. Aroma de portocala ofera un plus de personalitate.