Masina CNC

Masina CNC utilajul de neinlocuit din uzina

22 noiembrie 2017 admin 0

In era informatizarii, toate industriile incearca sa foloseasca puterea acestui domeniu pentru optimizarea si eficientizarea productiei. Uzinele prelucratoare de metal si-au dat seama acum zeci de ani ca anumite operatiuni repetitive pot fi foarte usor automatizate cu ajutorul masinilor CNC. Masina CNC poate inlocui munca plictisitoare a zeci de oameni fara a avea nevoie de opriri, putand fi utilizate zi si noapte, fara oprire. O masina CNC in general se poate folosi pentru o singura operatiune de prelucrare, debitare, frezare sau slefuire.

No Picture

Importanta schimbarii componentelor CNC la timp

12 august 2017 admin 0
Componente cnc

Masinile CNC sunt utilaje controlate de mai multi senzori si de un calculator. Ca urmare, este forate important ca aceste componente CNC sa fie de cele mai buna calitate, participand direct la precizia procesului de debitare. Cele mai expuse piese CNC sunt acelea care sunt pe langa flacara de debitare, aceste piese trebuind sa reziste la temperaturi ridicate. Dar si componentele CNC care sunt in miscare continua trebuie sa aiba o rezistenta mare la socuri si vibratii.

Tehnologie simplă de recondiționare raft deteriorat

27 decembrie 2016 admin 0

Schimbarea rafturilor pentru paleți deteriorate înseamnă o cheltuială mare pentru proprietarii firmelor, însă nu neaparat trebuie schimbate acestea. Dacă Dumneavoastră doriți să economisiți bani și timp, atunci apelați la ajutorul firmei ROS, care are o tehnologie brevetată foarte simplă și rapidă de recondiționare raft deteriorat. Această firmă oferă această metodă tuturor firmelor mari, care au probleme cu rafturile deteriorate.