Vitamina B17 din sâmbure de caise

3 iunie 2018 admin 0

Cancerul este o boală foarte gravă, însă nu incurabilă. Trebuie, să știm, că nu numai tratamentele tradiționale pot ajuta în vindecare, ci și substanțe naturale, cum este de exemplu vitamina B17. Acesta este fabricată din nucleul sâmburelor de caise, și fiind în totalitate naturală, nu produce efecte secundare dăunătoare.

Diminuă numărul celulelor canceroase, oprește proliferarea acestora în organism. Prin tratamentul cu vitamina B17 într-o singură lună de zile se poate ajunge la rezultate chiar foarte bune. Efeciența acestuia poate fi crescută, d

otet bio

Diferite tipuri de otet bio

18 noiembrie 2017 admin 0

Balsamul de otet se asociaza perfect cu diferite salate si sosuri, sau chiar si la deserturi, pentru ca compenseaza gustul dulce si le face mai delicioase. Consumand regulat intareste sistemul imunitar si regleaza functionarea echilibrata a sistemului nervos. Balsamul de otet bio din visine are un gust placut, cu un efect antibacterial. Functioneaza ca un dezinfectant puternic. Contine vitamina B si magneziu in cantitate semnificativa.

Aerobie

Un aeropress Aerobie de calitate

24 iunie 2017 admin 0

Un aeropress portabil se poate folosi chiar oriunde, in timpul calatoriilor sau in vacanta. Cu o temperatura buna al apei folosite pentru preparare se poate face o cafea buna in doar doua minute. Cafeaua preparata la Aeropress nu are gust amar, ci are aciditate redusa. Aeropressul de la compania Aerobie este o investitie excelenta pentru iubitorii de cafea. Reprezinta o metoda alternativa in preparare. Contine filtru de hartie cu micropori, care retine zatul de cafea.

Cititi despre vindecare cancer!

20 decembrie 2016 admin 0

Uneori bolile apar si la persoane, despre cei care credem, ca sunt sanatosi perfect. Dar niciodata nu se stie, ce se afla in organismul omului. Si daca cineva se imbolnaveste, unica si principala dorinta al lui este vindecare cancer. La acesta se poate ajunge prin tratamente traditionale, bazate pe radio- si chemioterapii, dar si prin tratamente naturiste, cum este de exemplu cel pe baza de vitamina B17.

Acesta nu produce efecte secundare daunatoare, multumind faptului, ca este in totalitate naturala, dar poate ajuta foarte mult. Multi bolnavi au apelat la acest tratament, comentariile