Produsele magazinului web

BarShaker.ro

In orice sezon ne place, sa savuram bauturi gustoase, fie vorba de cafea sau de diferite bauturi alcoolice sau cocktailuri. Pentru prepararea acestora insa avem nevoie de ustensile. Pe pagina web BarShaker.ro puteti gasi tot ce aveti nevoie in acest scop.

Ustensile, accesorii, echipamente bar, pahare, shaker-uri, precum si decoratiuni interioare si produse de intretinere. Utilizarea paginii web este foarte simpla, demersul comenzii la fel, iar in cazul unei comenzi peste suma de 199 RON livrarea este gratuita in toata tara. Intre gama larga de produse de pe pagina BarShaker.ro se afla si siropuri premium de la Monin.

Mai multe indulcitori de lichide gasiti in aceasta categorie, dar si aromatizante gastronomice, sosuri si piureuri cu arome organice. Prin folosirea acestora se pot prepara bauturi cu adevarat gustoase si estetice, spre multumirea maxima a musafirilor Dumneavoastra. Daca aveti intrebari in legatura cu produsele din webshopul BarShaker.ro, luati legatura cu colegii prin telefon.

Print Friendly, PDF & Email